Design i izrada web stranica

  

Danas je svakako već potreba a ne više stvar prestiža imati web stranice tvrtke, obrta, trgovine pa čak i osobne.

Posjedovanje vlastite web stranice (odnosno stranica na Internetu) samo je prvi korak na jednom dugačkom putu kojem se zasad ne vidi kraj, a kojim će, kad - tad, proći svi tržišni subjekti, tvrtke, razne organizacije i institucije, javne i državne ustanove pa i mnogi pojedinci. Ipak, kažu da i najdulje putovanje počinje prvim korakom.

Iako se s novim razvojnim alatima svakim danom izrada stranica pojednostavljuje pa ih i korisnici bez iskustva uz malo truda mogu napraviti, u praksi se pokazuje da su rezultati bolji ako se taj posao povjeri profesionalcima koji su u stanju pružiti kompletna rješenja: od design-a, organizacije stranica, grafičkog oblikovanja elemenata pa sve do otvaranja domena i adresa te ažuriranja i obnavljanja stranica.

Svojim korisnicima nakon razgovora i analize zahtjeva izrađujemo ponudu i predlažemo idejno rješenje izgleda Web stranica. Nakon prihvaćanja rješenja kreće se u izradu svih stranica. Ako su potrebe korisnika zahtjevnije izrada stranica se može organizirati u nekoliko faza i to tako da se prvo izrade osnovne stranice a zatim se dodaju stranice i nadopunjava se sadržaj.

U današnje vrijeme Web stranice nisu potrebne samo tvrtkama kako bi prezentirale svoje proizvode već takvu mogućnost prezentacije koriste i mnogi pojedinci.

Nakon postavljanja vaših stranica na web završava samo dio posla jer preostaje prijavljivanje stranica na pretraživače, liste korisnika web-a, itd. kako bi ostali korisnici Interneta mogli pronaći Vaše stranice.

 


 

Cijena izrade web stranica - Web paketi

 

Cijenu izrade internet stranica vrlo je teško unaprijed odrediti. Da bi to bilo moguće, moramo znati što želite svojim stranicama prezentirati, kako Vi zamišljate njihov izgled i koje sve mogućnosti želite na njima iskoristiti (objava cjenika, formulari i sl.). Vrlo je bitna i količina grafičkih elemenata, slika i fotografija jer njihova izrada i obrada zahtijeva mnogo stručnoga rada. Moguća su velika odstupanja u cijenama izrade i u jednom i u drugom smijeru, ovisno o konkretnom slučaju.

Ako Vas zanima više detalja, pokušajte ukratko opisati stranice kakve želite i pošaljite nam opis na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a mi ćemo Vam dostaviti našu ponudu. Moguće je i kontaktirati nas putem obrasca na stranici.

Ako i nemate ideju, a imate potrebu za prezentacijom svoje tvrtke, odnosno imate potrebu za Vašim stranicama, slobodno nas kontaktirajte, a mi ćemo predložiti rješenje za Vas.

Za iskusnije, ponuđeni su web paketi sa opisom i opsegom usluga koje možete vidjeti ovdje!

 

Kako bi Vam prikazali naš rad, na stranicama reference prikazani su neki naši završeni projekti.